Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Consumer perceptions, descriptive profile, and mechanical properties of a novel product with chickpea flour: Effect of ingredients Jiménez, María José
2016
22 6 p. 547-562
artikel
2 Effect of two viscosity models on lethality estimation in sterilization of liquid canned foods Calderón-Alvarado, MP
2016
22 6 p. 496-515
artikel
3 Effect of vegetable proteins on physical characteristics of spray-dried tomato powders Tontul, Ismail
2016
22 6 p. 516-524
artikel
4 Modeling the isothermal inactivation curves of Listeria innocua CECT 910 in a vegetable beverage under low-temperature treatments and different pH levels Vega, Sandra
2016
22 6 p. 525-535
artikel
5 Modelling and predicting the simultaneous growth of Escherichia coli and lactic acid bacteria in milk Ačai, P
2016
22 6 p. 475-484
artikel
6 Optimization of strawberry disinfection by fogging of a mixture of peracetic acid and hydrogen peroxide based on microbial reduction, color and phytochemicals retention Van de Velde, Franco
2016
22 6 p. 485-495
artikel
7 Predicting bacterial growth in raw, salted, and cooked chicken breast fillets during storage Galarz, Liane Aldrighi
2016
22 6 p. 461-474
artikel
8 Ultraviolet-C light effect on physicochemical, bioactive, microbiological, and sensorial characteristics of carrot (Daucus carota) beverages Hernández-Carranza, Paola
2016
22 6 p. 536-546
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland