Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effects of nonthermal preservation technologies on antioxidant activity of fruits and vegetables: A review Xue, Zhaohui
2016
22 5 p. 440-458
artikel
2 Efficacy of 1-methylcyclopropene on the mitigation of storage disorders of “Rocha” pear under normal refrigerated and controlled atmospheres Almeida, Domingos PF
2016
22 5 p. 399-409
artikel
3 Impact of heating on sensory properties of French Protected Designation of Origin (PDO) blue cheeses. Relationships with physicochemical parameters Bord, Cécile
2016
22 5 p. 377-388
artikel
4 Inactivation of spoiling microorganisms in apple juice by a combination of essential oils’ constituents and physical treatments Chueca, Beatriz
2016
22 5 p. 389-398
artikel
5 Natural additives to preserve quality and improve nutritional value of fresh-cut nectarine Falagán, Natalia
2016
22 5 p. 429-439
artikel
6 New dimension of slow food movement using supercritical fluid technology and methods to influence society by effective marketing strategies Uzel, Ruhan Aşkın
2016
22 5 p. 365-376
artikel
7 Optimization of corn, rice and buckwheat formulations for gluten-free wafer production Dogan, Ismail Sait
2016
22 5 p. 410-419
artikel
8 Physicochemical properties of cookies enriched with xylooligosaccharides Ayyappan, P
2016
22 5 p. 420-428
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland