Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Effects of nonthermal preservation technologies on antioxidant activity of fruits and vegetables: A review
Xue, Zhaohui
2016
22
5
p. 440-458
artikel
2
Efficacy of 1-methylcyclopropene on the mitigation of storage disorders of “Rocha” pear under normal refrigerated and controlled atmospheres
Almeida, Domingos PF
2016
22
5
p. 399-409
artikel
3
Impact of heating on sensory properties of French Protected Designation of Origin (PDO) blue cheeses. Relationships with physicochemical parameters
Bord, Cécile
2016
22
5
p. 377-388
artikel
4
Inactivation of spoiling microorganisms in apple juice by a combination of essential oils’ constituents and physical treatments
Chueca, Beatriz
2016
22
5
p. 389-398
artikel
5
Natural additives to preserve quality and improve nutritional value of fresh-cut nectarine
Falagán, Natalia
2016
22
5
p. 429-439
artikel
6
New dimension of slow food movement using supercritical fluid technology and methods to influence society by effective marketing strategies
Uzel, Ruhan Aşkın
2016
22
5
p. 365-376
artikel
7
Optimization of corn, rice and buckwheat formulations for gluten-free wafer production
Dogan, Ismail Sait
2016
22
5
p. 410-419
artikel
8
Physicochemical properties of cookies enriched with xylooligosaccharides
Ayyappan, P
2016
22
5
p. 420-428
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland