Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Characterization of multilayered and composite edible films from chitosan and beeswax
Velickova, Elena
2015
21
2
p. 83-93
artikel
2
Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometry
Olivares, Alicia
2015
21
2
p. 110-123
artikel
3
Combined effect of temperature and controlled atmosphere on storage and shelf-life of ‘Rocha’ pear treated with 1-methylcyclopropene
Gago, Custódia ML
2015
21
2
p. 94-103
artikel
4
Eating quality and health-promoting properties of two sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars stored in passive modified atmosphere
Lara, Isabel
2015
21
2
p. 133-144
artikel
5
Effect of microwave power on kinetics and characteristics of microwave vacuum-dried longan (Dimocarpus longan Lour.) pulp
Su, Dongxiao
2015
21
2
p. 124-132
artikel
6
Effect of phage and host concentration on the inactivation of Escherichia coli O157:H7 on cooked and raw beef
Hudson, JA
2015
21
2
p. 104-109
artikel
7
Optimisation of oat milk formulation to obtain fermented derivatives by using probiotic Lactobacillus reuteri microorganisms
Bernat, N
2015
21
2
p. 145-157
artikel
8
Thanks to Reviewers
2015
21
2
p. 158-159
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland