Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Characterization of wami tilapia (Oreochromis urolepis hornorum) skin gelatin: microbiological, rheological and structural properties
da Trindade Alfaro, Alexandre
2014
20
5
p. 373-381
artikel
2
Determination of the moisture sorption behavior of osmotically dehydrated mackerel fillets by means of binary and ternary solutions
Agustinelli, Silvina Paola
2014
20
5
p. 353-363
artikel
3
Effect of heat treatment on wheat dough rheology and wheat protein solubility
Mann, Julia
2014
20
5
p. 341-351
artikel
4
Effects of different fermentation methods on bacterial cellulose and acid production by Gluconacetobacter xylinus in Cantonese-style rice vinegar
Fu, Liang
2014
20
5
p. 321-331
artikel
5
The effect of high pressure at subzero temperature on proteins solubility, drip loss and texture of fish (cod and salmon) and mammal’s (pork and beef) meat
Malinowska-Pańczyk, Edyta
2014
20
5
p. 383-395
artikel
6
Use of spent osmotic solutions for the production of fructooligosaccharides by Aspergillus oryzae N74
Ruiz, Yolanda
2014
20
5
p. 365-372
artikel
7
Use of whole grain and refined flour from tannin and non-tannin sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) varieties in frybread
Rose, Devin J
2014
20
5
p. 333-339
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland