Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Changes on image texture features of breakfast flakes cereals during water absorption
Medina, Wenceslao T
2013
19
1
p. 45-57
artikel
2
Characterisation of a highly saturated Irvingia gabonensis seed kernel oil with unusual linolenic acid content
Zoué, Lessoy T
2013
19
1
p. 79-87
artikel
3
Effect of baking of sardine (Sardina pilchardus) and frying of anchovy (Engraulis encrasicholus) in olive and sunflower oil on their quality
Zotos, Anastasios
2013
19
1
p. 11-23
artikel
4
Effects of optimized mixtures containing phenolic compounds on the oxidative stability of sausages
Capitani, CD
2013
19
1
p. 69-77
artikel
5
Enhancing gamma-aminobutyric acid content in germinated brown rice by repeated treatment of soaking and incubation
Thitinunsomboon, Somboon
2013
19
1
p. 25-33
artikel
6
Linear viscoelastic behaviour of oil-in-water food emulsions stabilised by tuna-protein isolates
Ruiz-Márquez, D
2013
19
1
p. 3-10
artikel
7
Optimization of a steaming with liquid smoke smoking process of Mediterranean mussel (Mytilus galloprovincialis)
Petridis, Dimitris
2013
19
1
p. 59-68
artikel
8
Prevention of conglomerate formation in not-from-concentrate single-cultivar cloudy apple juice by using different treatment methods
Schnürer, Monika
2013
19
1
p. 89-96
artikel
9
Quality characteristics and acceptability of ‘amala’ (yam-based thick paste) as influenced by particle size categorization of yam (Dioscorea rotundata) flour
Ayodele, BC
2013
19
1
p. 35-43
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland