Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Chemical composition and antimicrobial effects of essential oils of Eucalyptus globulus, Myrtus communis and Satureja hortensis against Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus in minced beef Djenane, D.
2011
17 6 p. 505-515
artikel
2 Eduardo Primo Yúfera, founder of Revista de Agroquímica y Tecnología de Alimentos and pioneer on Food Science and Technology research in Spain Ayala-Gascón, M.
2011
17 6 p. 549-556
artikel
3 Isolation of pectin-enriched products from red beet (Beta vulgaris L. var. conditiva) wastes: composition and functional properties Fissore, E.N.
2011
17 6 p. 517-527
artikel
4 Nutritional composition and antioxidant activities of 18 different wild Cantharellus mushrooms of Northwestern Himalayas Kumari, D.
2011
17 6 p. 557-567
artikel
5 Roasting and packaging in nitrogen atmosphere protect almond var. Guara against lipid oxidation Sanchez-Bel, P.
2011
17 6 p. 529-540
artikel
6 Study of the inactivation of Escherichia coli and pectin methylesterase in mango nectar under selected high hydrostatic pressure treatments Bermúdez-Aguirre, D.
2011
17 6 p. 541-547
artikel
7 The interaction between tea polyphenols and rice starch during gelatinization Wu, Yue
2011
17 6 p. 569-577
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland