Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Fast Molecular Nondestructive Protocol for Evaluating Aerobic Bacterial Load on Fresh-Cut Lettuce Gómez, P.
2010
16 5 p. 409-415
artikel
2 Akara Ogbomoso: Microbiological Examination and Identification of Hazards and Critical Control Points Lateef, A.
2010
16 5 p. 389-400
artikel
3 Analysis of Moisture Desorption Isotherms of Eggplant (Solanum melongena) Moreira, R.
2010
16 5 p. 417-425
artikel
4 Determination of Dietary Intake of Total Arsenic, Inorganic Arsenic and Total Mercury in the Chilean School Meal Program Bastías, J.M.
2010
16 5 p. 443-450
artikel
5 Differentiation of Farmed and Wild Turbot (Psetta maxima): Proximate Chemical Composition, Fatty Acid Profile, Trace Minerals and Antimicrobial Resistance of Contaminant Bacteria Martínez, B.
2010
16 5 p. 435-441
artikel
6 Effect of the Partial Substitution of Soy Proteins by Highly Methyl-esterified Pectin on Chemical and Sensory Characteristics of Sausages Pereira, C.M.
2010
16 5 p. 401-407
artikel
7 Functional Properties of Protein from Frozen Mantle and Fin of Jumbo Squid Dosidicus gigas in Function of pH and Ionic Strength Rocha-Estrada, J.G.
2010
16 5 p. 451-458
artikel
8 Inactivation of Escherichia coli in Broth and Sausage by Combined High Pressure and Lactobacillus casei Cell Extract Chung, Hyun-Jung
2010
16 5 p. 381-388
artikel
9 Nutritional and Antioxidant Properties of Different Brown and Red Spanish Edible Seaweeds Cofrades, S.
2010
16 5 p. 361-370
artikel
10 Physicochemical and Dough-handling Characteristics of Indian Wheat and Triticale Cultivars Naik, H.R.
2010
16 5 p. 371-379
artikel
11 Physicochemical, Nutritional and Antioxidant Properties of Tempeh Flour from Common Bean ( Phaseolus vulgaris L.) Reyes-Bastidas, M.
2010
16 5 p. 427-434
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland