Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
13 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Application of Transfer Functions to Canned Tuna Fish Thermal Processing
Ansorena, M.R.
2010
16
1
p. 43-51
artikel
2
Development of a Structured Sensory Honey Analysis: Application to Artisanal Madrid Honeys
González, M.M.
2010
16
1
p. 19-29
artikel
3
Errata
2010
16
1
p. 97-97
artikel
4
Errata
2010
16
1
p. 97-97
artikel
5
Errata
2010
16
1
p. 97-97
artikel
6
Errata
2010
16
1
p. 97-97
artikel
7
Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy Determination of Trace Element Composition of Argan Oil
Gonzálvez, A.
2010
16
1
p. 65-71
artikel
8
Pre-harvest Application of Putrescine Influences Japanese Plum Fruit Ripening and Quality
Khan, A.S.
2010
16
1
p. 53-64
artikel
9
Quality Changes During Storage of Minced Fish Products Containing Dietary Fiber and Fortified with ω3 Fatty Acids
Cardoso, C.
2010
16
1
p. 31-42
artikel
10
Review. Ochratoxin A: Presence in Human Plasma and Intake Estimation
Coronel, M.B.
2010
16
1
p. 5-18
artikel
11
Rheological Characterization and Sensory Evaluation of a Typical Soft Ice Cream Made with Selected Food Hydrocolloids
BahramParvar, M.
2010
16
1
p. 79-88
artikel
12
The Effect of Germination on Antioxidant and Nutritional Parameters of Protein Isolates from Grass Pea (Lathyrus sativus) Seeds
Starzyńska-Janiszewska, A.
2010
16
1
p. 73-77
artikel
13
Thermal and Physicochemical Properties and Nutritional Value of the Protein Fraction of Mexican Chia Seed (Salvia hispanica L.)
Olivos-Lugo, B.L.
2010
16
1
p. 89-96
artikel
13 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland