Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Transfer Functions to Canned Tuna Fish Thermal Processing Ansorena, M.R.
2010
16 1 p. 43-51
artikel
2 Development of a Structured Sensory Honey Analysis: Application to Artisanal Madrid Honeys González, M.M.
2010
16 1 p. 19-29
artikel
3 Errata 2010
16 1 p. 97-97
artikel
4 Errata 2010
16 1 p. 97-97
artikel
5 Errata 2010
16 1 p. 97-97
artikel
6 Errata 2010
16 1 p. 97-97
artikel
7 Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy Determination of Trace Element Composition of Argan Oil Gonzálvez, A.
2010
16 1 p. 65-71
artikel
8 Pre-harvest Application of Putrescine Influences Japanese Plum Fruit Ripening and Quality Khan, A.S.
2010
16 1 p. 53-64
artikel
9 Quality Changes During Storage of Minced Fish Products Containing Dietary Fiber and Fortified with ω3 Fatty Acids Cardoso, C.
2010
16 1 p. 31-42
artikel
10 Review. Ochratoxin A: Presence in Human Plasma and Intake Estimation Coronel, M.B.
2010
16 1 p. 5-18
artikel
11 Rheological Characterization and Sensory Evaluation of a Typical Soft Ice Cream Made with Selected Food Hydrocolloids BahramParvar, M.
2010
16 1 p. 79-88
artikel
12 The Effect of Germination on Antioxidant and Nutritional Parameters of Protein Isolates from Grass Pea (Lathyrus sativus) Seeds Starzyńska-Janiszewska, A.
2010
16 1 p. 73-77
artikel
13 Thermal and Physicochemical Properties and Nutritional Value of the Protein Fraction of Mexican Chia Seed (Salvia hispanica L.) Olivos-Lugo, B.L.
2010
16 1 p. 89-96
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland