Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Chitosan Films Enriched with Oregano Essential Oil on Bologna – Active Compounds and Sensory Attributes Chi, S.
2006
12 2 p. 111-117
artikel
2 Comparative Evaluation of Regenerative Capacity of Different Adsorbents and Filters for Degraded Frying Oil Phogat, S. S.
2006
12 2 p. 145-157
artikel
3 Effect of Meat Piece, Packaging and Storage on pH, Thiobarbituric Acid Reactive Substances and Microbial Counts in Broilers Fed Diets Supplemented with Ram Horn Hydrolysate Aksu, M. I.
2006
12 2 p. 133-143
artikel
4 Effect of Plasticizer Type and Concentration on the Properties of Edible Film from Water-Soluble Fish Proteins in Surimi Wash-Water Bourtoom, T.
2006
12 2 p. 119-126
artikel
5 Isolation and Partial Characterisation of Milk-clotting Aspartic Protease from Streblus asper Senthilkumar, S.
2006
12 2 p. 103-109
artikel
6 Microbiology of Fresh-cut Mangoes Prepared from Fruit Sanitised in Hot Chlorinated Water Ngarmsak, M.
2006
12 2 p. 95-102
artikel
7 Note. Low Molecular Weight Carbohydrates in Foods Usually Consumed in Spain Espinosa-Martos, I.
2006
12 2 p. 171-175
artikel
8 Note. 1-MCP Effect on Chilling Injury Development in ‘Nova’ and ‘Ortanique’ Mandarins Salvador, A.
2006
12 2 p. 165-170
artikel
9 Note. Modelling the Rheological Properties of the Solution of Konjac Glucomannan and Milk Powder Yang, X. H.
2006
12 2 p. 127-132
artikel
10 Note. The Effect of Citrus Fibre on the Physical, Chemical and Sensory Properties of Ice Cream Dervisoglu, M.
2006
12 2 p. 159-164
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland