Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Development of a New Meat Analog Through Twin-Screw Extrusion of Defatted Soy Flour-lean Pork Blend Liu, S. X.
2005
11 6 p. 463-470
artikel
2 Dough and Breadmaking Properties of Wheat Flour Substituted by 10% with Germinated Quinoa Flour Park, S. H.
2005
11 6 p. 471-476
artikel
3 Effect of Enzyme Amounts Used in Gastrointestinal Digestion Upon Solubility and Caco-2 Cell Uptake Assays of Minerals from Infant Formulas Laparra, J. M.
2005
11 6 p. 425-431
artikel
4 Effect of Vital Gluten and Gum Arabic on the Textural Properties of Pasta Made from Pre-gelatinised Broken Rice Flour Raina, C. S.
2005
11 6 p. 433-442
artikel
5 Effects of Ultra High Pressure on Bay Scallop (Aequipecten irradians) Adductor Muscles Pérez-Won, M.
2005
11 6 p. 477-484
artikel
6 Index 2005
11 6 p. 485-486
artikel
7 Note. Caffeine Content and Dynamical Bitterness of Yerba Mate Ilex paraguariensis Infusions Calviño, A. M.
2005
11 6 p. 401-407
artikel
8 Open Sun Drying of Tinospora cordifolia, Curcuma longa L. and Zingiber officinale. Thermal Analysis Prasad, J.
2005
11 6 p. 409-416
artikel
9 Optimisation of Bleaching Conditions for Soybean Oil Using Response Surface Methodology Ortega-García, J.
2005
11 6 p. 443-449
artikel
10 Postharvest Quality of Coated Cherries cv. ‘Burlat’ as Affected by Coating Composition and Solids Content Rojas-Argudo, C.
2005
11 6 p. 417-424
artikel
11 Review: Determination of Vitamin D in Dairy Products by High Performance Liquid Chromatography Perales, S.
2005
11 6 p. 451-462
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland