Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biogenic Amines and Polyamines and Total Aerobic Count During Storage of Vacuum-Packaged Porcine Kidney, Liver and Spleen Valero, B. Villanueva
2005
11 5 p. 337-344
artikel
2 Changes in Some Physical and Nutritional Properties of Tarhana, a Turkish Fermented Cereal Food, Added Various Phytase Sources BilgiçLi, N.
2005
11 5 p. 383-389
artikel
3 Effect of Texture Modifiers on the Physicochemical and Sensory Properties of Dried Fufu Adebowale, A. A.
2005
11 5 p. 373-382
artikel
4 Effects of the Degree of Maturity on the Chemical Composition, Physical Characteristics and Sensory Attributes of Peach (Prunus persica) cv. Caterin Cascales, A. I.
2005
11 5 p. 345-352
artikel
5 Improvement of Dry-cured Iberian Ham Quality Characteristics Through Modifications of Dietary Fat Composition and Supplementation with Vitamin E Ruiz, J.
2005
11 5 p. 327-335
artikel
6 Influence of Ripening Stage at Harvest on Chilling Injury Symptoms of Persimmon cv. Rojo Brillante Stored at Different Temperatures Salvador, A.
2005
11 5 p. 359-365
artikel
7 Morphological and Molecular Studies of Banana Starch Bello-Pérez, L. A.
2005
11 5 p. 367-372
artikel
8 Note. Seasonal Variations of Fatty Acid Composition in Wild Marine Shrimps (Penaeus semisulcatus De Haan, 1844 and Metapenaeus monoceros Fabricus, 1789) from the Eastern Mediterranean Sea Yanar, Y.
2005
11 5 p. 391-395
artikel
9 Screening of Portisins (Vinylpyranoanthocyanin Pigments) in Port Wine by LC/DAD-MS Mateus, N.
2005
11 5 p. 353-358
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland