Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A Novel Genetic Label for Detection of Specific Probiotic Lactic Acid Bacteria
Fernandez, L.
2004
10
2
p. 101-108
artikel
2
Changes in Selected Nutrients and Microstructure of White Starch Quality Maize and Common Maize During Tortilla Preparation and Storage
Mora-Escobedo, R.
2004
10
2
p. 79-87
artikel
3
Effect of Some Hydrocolloids on the Rheological Properties of Rye Starch
Juszczak, L.
2004
10
2
p. 125-131
artikel
4
Influence of Tomato Paste Processing on the Linear Viscoelasticity of Tomato Ketchup
Valencia, C.
2004
10
2
p. 95-100
artikel
5
Kinetics of Physico-Chemical and Microbiological Changes During Storage of Commercial Frankfurters
Santiago, L. G.
2004
10
2
p. 109-116
artikel
6
Lipid Peroxidation Inhibitory Effects of Hizikia Fusiformis Methanolic Extract on Fish Oil and Linoleic Acid
Siriwardhana, Nalin
2004
10
2
p. 65-72
artikel
7
Note. Chlorotrimethylsilane – A Reagent for the Direct Analysis of Fats and Oils in Solid and Paste Samples
Eras, J.
2004
10
2
p. 89-93
artikel
8
Note. Effect of Storage Temperature on the Shelf Life of Hass Avocado (Persea Americana)
Perez, K.
2004
10
2
p. 73-77
artikel
9
Physico-Chemical and Sensory Characteristics of Dry-Cured Loin from Different Iberian Pig Lines
Muriel, E.
2004
10
2
p. 117-123
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland