Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Novel Genetic Label for Detection of Specific Probiotic Lactic Acid Bacteria Fernandez, L.
2004
10 2 p. 101-108
artikel
2 Changes in Selected Nutrients and Microstructure of White Starch Quality Maize and Common Maize During Tortilla Preparation and Storage Mora-Escobedo, R.
2004
10 2 p. 79-87
artikel
3 Effect of Some Hydrocolloids on the Rheological Properties of Rye Starch Juszczak, L.
2004
10 2 p. 125-131
artikel
4 Influence of Tomato Paste Processing on the Linear Viscoelasticity of Tomato Ketchup Valencia, C.
2004
10 2 p. 95-100
artikel
5 Kinetics of Physico-Chemical and Microbiological Changes During Storage of Commercial Frankfurters Santiago, L. G.
2004
10 2 p. 109-116
artikel
6 Lipid Peroxidation Inhibitory Effects of Hizikia Fusiformis Methanolic Extract on Fish Oil and Linoleic Acid Siriwardhana, Nalin
2004
10 2 p. 65-72
artikel
7 Note. Chlorotrimethylsilane – A Reagent for the Direct Analysis of Fats and Oils in Solid and Paste Samples Eras, J.
2004
10 2 p. 89-93
artikel
8 Note. Effect of Storage Temperature on the Shelf Life of Hass Avocado (Persea Americana) Perez, K.
2004
10 2 p. 73-77
artikel
9 Physico-Chemical and Sensory Characteristics of Dry-Cured Loin from Different Iberian Pig Lines Muriel, E.
2004
10 2 p. 117-123
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland