Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             4 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Development and sensory evaluation of a trans fat-free sugar cookie Bordi, Peter L.
2007
5 p. 167-175
artikel
2 Marketing nutrition through a corporate intranet * Bruen, Diana
2007
5 p. 176-186
artikel
3 Sensory evaluation of salted trans fat-free french fries vs. salted trans fat french fries Bordi, Peter L.
2007
5 p. 198-205
artikel
4 The effect of cooking in a steam-convection oven on the quality of selected dishes Danowska-Oziewicz, Marzena
2007
5 p. 187-197
artikel
                             4 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland