Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF MELANOIDINS RUFIÁN-HENARES, JOSÉ A.
2007
30 2 p. 160-168
artikel
2 APPLICATION OF A DNA-BASED TEST TO DETECT ADULTERATION OF BREAD WHEAT IN PASTA KELLY, FIONA
2007
30 2 p. 237-252
artikel
3 AROMATIC COMPOUNDS IN THREE VARIETIES OF TURNIP GREENS HARVESTED AT THREE MATURITY LEVELS * JONES, GEORGIA
2007
30 2 p. 218-227
artikel
4 CHARACTERIZING QUALITY OF RENDERED DUCK FAT COMPARED TO OTHER FATS AND OILS GONG, YUANSHENG
2007
30 2 p. 169-186
artikel
5 COATED LUPIN BEAN SNACKS * JORAY, M.L.
2007
30 2 p. 267-279
artikel
6 COLOR QUALITY OF ROSE LIQUEUR SHEN, SZU-CHUAN
2007
30 2 p. 202-217
artikel
7 COMPARATIVE CONSUMER AND PHYSICOCHEMICAL ANALYSIS OF DEL MONTE HAWAI`I GOLD AND SMOOTH CAYENNE PINEAPPLE CULTIVARS RAMSAROOP, RAYMOND E.S.
2007
30 2 p. 135-159
artikel
8 EVALUATION OF FUNCTIONAL ASPECTS IN LACTOBACILLUS STRAINS ISOLATED FROM DRY FERMENTED SAUSAGES REBUCCI, R.
2007
30 2 p. 187-201
artikel
9 ORGANIC ACIDS PROFILE IN TOMATO JUICE BY HPLC WITH UV DETECTION MARCONI, OMBRETTA
2007
30 2 p. 253-266
artikel
10 SOME MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF HERBED CHEESES ERKAN, EMIN M.
2007
30 2 p. 228-236
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland