Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF MELANOIDINS RUFIÁN-HENARES, JOSÉ A.
2007
2 p. 160-168
artikel
2 APPLICATION OF A DNA-BASED TEST TO DETECT ADULTERATION OF BREAD WHEAT IN PASTA KELLY, FIONA
2007
2 p. 237-252
artikel
3 AROMATIC COMPOUNDS IN THREE VARIETIES OF TURNIP GREENS HARVESTED AT THREE MATURITY LEVELS * JONES, GEORGIA
2007
2 p. 218-227
artikel
4 CHARACTERIZING QUALITY OF RENDERED DUCK FAT COMPARED TO OTHER FATS AND OILS GONG, YUANSHENG
2007
2 p. 169-186
artikel
5 COATED LUPIN BEAN SNACKS * JORAY, M.L.
2007
2 p. 267-279
artikel
6 COLOR QUALITY OF ROSE LIQUEUR SHEN, SZU-CHUAN
2007
2 p. 202-217
artikel
7 COMPARATIVE CONSUMER AND PHYSICOCHEMICAL ANALYSIS OF DEL MONTE HAWAI`I GOLD AND SMOOTH CAYENNE PINEAPPLE CULTIVARS RAMSAROOP, RAYMOND E.S.
2007
2 p. 135-159
artikel
8 DETERMINATION OF AFLATOXIN CONTAMINATION IN OLIVES BY IMMUNOAFFINITY COLUMN USING HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY BIRCAN, CAVIT
2006
2 p. 126-138
artikel
9 EFFECT OF 1-METHYLCYCLOPROPENE ON AROMA COMPOUNDS IN “BIG TOP” NECTARINES AFTER SHELF LIFE RIZZOLO, ANNA
2006
2 p. 184-202
artikel
10 EFFECT OF STORAGE PERIOD AND EXPOSURE CONDITIONS ON THE QUALITY OF BOSANA EXTRA-VIRGIN OLIVE OIL VACCA, VINCENZO
2006
2 p. 139-150
artikel
11 EVALUATION OF FUNCTIONAL ASPECTS IN LACTOBACILLUS STRAINS ISOLATED FROM DRY FERMENTED SAUSAGES REBUCCI, R.
2007
2 p. 187-201
artikel
12 GELLING AND COLOR PROPERTIES OF OSTRICH (STRUTHIO CAMELUS) EGG WHITE FERNÁNDEZ-LÓPEZ, JUANA
2006
2 p. 171-183
artikel
13 MODELING THE SENSORY QUALITIES OF PROCESSED APPLES AFTER CONTROLLED ATMOSPHERE STORAGE AND FROZEN STORAGE 1 SANFORD, KATHERINE A.
2006
2 p. 109-125
artikel
14 ORGANIC ACIDS PROFILE IN TOMATO JUICE BY HPLC WITH UV DETECTION MARCONI, OMBRETTA
2007
2 p. 253-266
artikel
15 QUALITY ATTRIBUTES OF CANADIAN HARD WHITE SPRING WHEAT AMBALAMAATIL, SUMATHI
2006
2 p. 151-170
artikel
16 SOME MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF HERBED CHEESES ERKAN, EMIN M.
2007
2 p. 228-236
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland