Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Dynamics and diversity of a microbial community during the fermentation of industrialized Qingcai paocai, a traditional Chinese fermented vegetable food, as assessed by Illumina MiSeq sequencing, DGGE and qPCR assay Liang, Huipeng
2018
68 2 p. 111-122
artikel
2 Employing oxygen pulses to modulate Lachancea thermotolerans–Saccharomyces cerevisiae Chardonnay fermentations Shekhawat, Kirti
2017
68 2 p. 93-102
artikel
3 Genome sequencing of Pediococcus acidilactici (NRCC1), a novel isolate from dromedary camel (Camelus dromedarius) rumen fluid Ranjan, Rakesh
2017
68 2 p. 103-110
artikel
4 Insights into the diversity and metabolic function of bacterial communities in sediments from Chilean salmon aquaculture sites Hornick, Katherine M.
2017
68 2 p. 63-77
artikel
5 In-vitro assessment of probiotic potential of Lactobacillus plantarum WU-P19 isolated from a traditional fermented herb Palachum, Wilawan
2017
68 2 p. 79-91
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland