Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Behavioral Response of Lasioderma serricorne to Materials from Cinnamomum camphora Jianhua, LYU
2018
1 2 p. 109-112
artikel
2 Effect of Mono-, Di-, and Trihydric Alcohols on Lipase-Catalyzed Alcoholysis of Phosphatidylcholine in Hexane Yingying, YANG
2018
1 2 p. 105-108
artikel
3 Effect of Pectins on Dough Rheology and Chinese Steamed Bread Quality Jinxin, LI
2018
1 2 p. 77-84
artikel
4 Effects of Sourdough Addition on the Quality and Shelf Life of Chinese Steamed Bread Di, CHEN
2018
1 2 p. 85-90
artikel
5 Image Analysis of the Sugar-reduced Muffin Formulated with Stevianna® or Inulin as a Sugar Replacer Jingrong, GAO
2018
1 2 p. 63-71
artikel
6 Lipophilization of Phenolic Acids through Esterification Using p-toluenesulfonic Acid as Catalyst Jingnan, CHEN
2018
1 2 p. 91-96
artikel
7 Preparation of DHA- and EPA-enriched Glycerides by Enzymatic Interesterification Using Tuna Oil and Capric Acid Shaohua, LIANG
2018
1 2 p. 97-104
artikel
8 Study on Isolation and Raman Spectroscopy of Glycinin in Soybean Protein Haicheng, YIN
2018
1 2 p. 72-76
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland