Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of microwave and convection method of roasting sunflower seeds and its effect on sensory quality, texture and physicochemical characteristics Goszkiewicz, Anna

25 C p.
artikel
2 Editorial Board
25 C p.
artikel
3 Encapsulation of a bioactive peptide in a formulation of W1/O/W2-type double emulsions: Formation and stability Choi, Mi-Jung

25 C p.
artikel
4 Microencapsulation of probiotics in multi-polysaccharide microcapsules by electro-hydrodynamic atomization and incorporation into ice-cream formulation Zaeim, Davood

25 C p.
artikel
5 Microstructural characteristics and physical properties of corn-based extrudates affected by the addition of millet, sorghum, quinoa and canary seed flour Rolandelli, Guido

25 C p.
artikel
6 Microstructural characterization of vacuum-fried matrices and their influence on starch digestion Contardo, Ingrid

25 C p.
artikel
7 Optimization of enzyme-assisted preparation and characterization of Arenga pinnata resistant starch Zhang, Lu

25 C p.
artikel
8 Structural, physicochemical and rheological properties of a novel native starch obtained from Rhizoma Gastrodiae Li, Yao

25 C p.
artikel
9 Warburg’s method as a simple tool for measuring oxygen uptake in spray-dried emulsions Barbon Paulo, Bruna

25 C p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland