Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterization of apples (Granny Smith) dried in industrial equipment and the relationship with drying mechanisms Segura-Ponce, Luis A.
2019
21 C p.
artikel
2 Cheese proteolysis and matrix disintegration during in vitro digestion Žolnere, Kristīne
2019
21 C p.
artikel
3 Editorial Board 2019
21 C p.
artikel
4 Gelation of oil using combination of different free fatty acids Harris, Limor
2019
21 C p.
artikel
5 Kernel structure in breads reduces in vitro starch digestion rate and estimated glycaemic potency only at high grain inclusion rates SRV, Akila
2019
21 C p.
artikel
6 Molecular dynamics simulation of the adsorption of mung bean defensin VrD1 to a phospholipid bilayer Alghamdi, Huda A.
2019
21 C p.
artikel
7 pH and protein to polysaccharide ratio control the structural properties and viscoelastic network of HIPE-templated biopolymeric oleogels Wijaya, Wahyu
2019
21 C p.
artikel
8 Pickering emulsion stabilized by protein nanogel particles for delivery of curcumin: Effects of pH and ionic strength on curcumin retention Araiza-Calahorra, Andrea
2019
21 C p.
artikel
9 Small and ultra-small angle neutron scattering studies of commercial milk Adams, Carl P.
2019
21 C p.
artikel
10 Structural and compositional changes during UHT fouling removal—Possible mechanisms of the cleaning process Hagsten, Carin
2019
21 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland