Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Assessment of physicochemical properties, dissolution kinetics and storage stability of a novel strawberry confection designed for delivery of chemopreventive agents
Fisher, Erica L.
2014
2
p. 171-181
11 p.
artikel
2
Changes in histological tissue structure and textural characteristics of rice grain during cooking process
Tamura, Masatsugu
2014
2
p. 164-170
7 p.
artikel
3
Combined confocal microscopy and large deformation analysis of emulsion filled gels and stirred acid milk gels
Abhyankar, A.R.
2014
2
p. 127-136
10 p.
artikel
4
Contents
2014
2
p. ii-
1 p.
artikel
5
Editorial Board
2014
2
p. i-
1 p.
artikel
6
Food oral processing: Some important underpinning principles of eating and sensory perception
Chen, Jianshe
2014
2
p. 91-105
15 p.
artikel
7
β-Lactoglobulin films with spiral cracks
Gebhardt, Ronald
2014
2
p. 155-163
9 p.
artikel
8
Self assembly and rheology of emulsions-mimicking food emulsion rheology
Alam, Mohammad Mydul
2014
2
p. 137-144
8 p.
artikel
9
Structure and antioxidant activity of whey protein isolate conjugated with glucose via the Maillard reaction under dry-heating conditions
Liu, Qian
2014
2
p. 145-154
10 p.
artikel
10
Structure–function relationships in food emulsions: Improving food quality and sensory perception
Chung, Cheryl
2014
2
p. 106-126
21 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland