Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of physicochemical properties, dissolution kinetics and storage stability of a novel strawberry confection designed for delivery of chemopreventive agents Fisher, Erica L.
2014
2 p. 171-181
11 p.
artikel
2 Changes in histological tissue structure and textural characteristics of rice grain during cooking process Tamura, Masatsugu
2014
2 p. 164-170
7 p.
artikel
3 Combined confocal microscopy and large deformation analysis of emulsion filled gels and stirred acid milk gels Abhyankar, A.R.
2014
2 p. 127-136
10 p.
artikel
4 Contents 2014
2 p. ii-
1 p.
artikel
5 Editorial Board 2014
2 p. i-
1 p.
artikel
6 Food oral processing: Some important underpinning principles of eating and sensory perception Chen, Jianshe
2014
2 p. 91-105
15 p.
artikel
7 β-Lactoglobulin films with spiral cracks Gebhardt, Ronald
2014
2 p. 155-163
9 p.
artikel
8 Self assembly and rheology of emulsions-mimicking food emulsion rheology Alam, Mohammad Mydul
2014
2 p. 137-144
8 p.
artikel
9 Structure and antioxidant activity of whey protein isolate conjugated with glucose via the Maillard reaction under dry-heating conditions Liu, Qian
2014
2 p. 145-154
10 p.
artikel
10 Structure–function relationships in food emulsions: Improving food quality and sensory perception Chung, Cheryl
2014
2 p. 106-126
21 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland