Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Chefs and researchers: Culinary practitioners' views on interaction between gastronomy and sciences Fooladi, Erik
2019
15 C p. 6-14
artikel
2 Gastronomy and science: Terminological conundrums Hedegaard, Liselotte
2019
15 C p. 22-25
artikel
3 Holistic Cuisine – A focus beyond the plate Brønnum, Louise Beck
2019
15 C p. 32-35
artikel
4 [No title] McKenna, Sally
2019
15 C p. 30-31
artikel
5 Nutritional values of potato slices added with rosemary essential oil cooked in sous vide bags Amoroso, Luana
2019
15 C p. 1-5
artikel
6 Reflections on current practice for taste learning in children Olsen, Annemarie
2019
15 C p. 26-29
artikel
7 Science education and public understanding of science via food, cooking, and flavour Sörensen, Pia M.
2019
15 C p. 36-47
artikel
8 The interphase between science and gastronomy, a case example of gastronomic research based on fermentation – Tempeto and its derivates Guixer, Bernat
2019
15 C p. 15-21
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland