Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of molecular gastronomy principles to the development of a powdered olive oil and market study aiming at its commercialization Guiné, Raquel P.F.
2012
1 2 p. 101-106
6 p.
artikel
2 Decoupling the effects of heating and flaming on chemical and sensory changes during flambé cooking Hansen, Christine E.
2012
1 2 p. 90-95
6 p.
artikel
3 Discourse as driver of innovation in contemporary haute cuisine: The case of elBulli restaurant Pilar Opazo, M.
2012
1 2 p. 82-89
8 p.
artikel
4 Effect of calcium source and exposure-time on basic caviar spherification using sodium alginate Lee, P.
2012
1 2 p. 96-100
5 p.
artikel
5 Foreword from the editors 2012
1 2 p. 81-
1 p.
artikel
6 Generating, entrapping and transferring natural aromas to the dish and selected environments Trebolazabala, Josu
2012
1 2 p. 107-110
4 p.
artikel
7 New concept of desserts with no added sugar Alija, Josean
2012
1 2 p. 116-122
7 p.
artikel
8 The use of the sea fennel as a new spice-colorant in culinary preparations Renna, Massimiliano
2012
1 2 p. 111-115
5 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland