Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Application of molecular gastronomy principles to the development of a powdered olive oil and market study aiming at its commercialization
Guiné, Raquel P.F.
2012
1
2
p. 101-106
6 p.
artikel
2
Decoupling the effects of heating and flaming on chemical and sensory changes during flambé cooking
Hansen, Christine E.
2012
1
2
p. 90-95
6 p.
artikel
3
Discourse as driver of innovation in contemporary haute cuisine: The case of elBulli restaurant
Pilar Opazo, M.
2012
1
2
p. 82-89
8 p.
artikel
4
Effect of calcium source and exposure-time on basic caviar spherification using sodium alginate
Lee, P.
2012
1
2
p. 96-100
5 p.
artikel
5
Foreword from the editors
2012
1
2
p. 81-
1 p.
artikel
6
Generating, entrapping and transferring natural aromas to the dish and selected environments
Trebolazabala, Josu
2012
1
2
p. 107-110
4 p.
artikel
7
New concept of desserts with no added sugar
Alija, Josean
2012
1
2
p. 116-122
7 p.
artikel
8
The use of the sea fennel as a new spice-colorant in culinary preparations
Renna, Massimiliano
2012
1
2
p. 111-115
5 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland