Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bulletin 2004
37 5 p. I-IV
nvt p.
artikel
2 Dairy processing: improving quality Wechsler, D
2004
37 5 p. 582-
1 p.
artikel
3 Editorial Board 2004
37 5 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Foaming and drying behaviour of ripe bananas Sankat, Clement K.
2004
37 5 p. 517-525
9 p.
artikel
5 Impact of proteins–κ-carrageenan interactions on foam properties Carp, D.J.
2004
37 5 p. 573-580
8 p.
artikel
6 In vitro evaluation of antileukemic activity of 17 commonly used fruits and vegetables in Taiwan Chiang, Lien-Chai
2004
37 5 p. 539-544
6 p.
artikel
7 Microwave heating of apple mash to improve juice yield and quality Gerard, K.A.
2004
37 5 p. 551-557
7 p.
artikel
8 Modelling and optimization of quality and costs on empirical data of hearth bread Dingstad, Gunvor Irene
2004
37 5 p. 527-538
12 p.
artikel
9 Physical properties and sensory evaluation of WPI films of varying thickness Longares, A.
2004
37 5 p. 545-550
6 p.
artikel
10 Process conditions influence on characteristics of holding tube fouling due to cheese sauce Li, Lei
2004
37 5 p. 565-572
8 p.
artikel
11 Solid phase extraction (SPE) method for detection of irradiated meats Kim, Kyong-Su
2004
37 5 p. 559-563
5 p.
artikel
12 Taints and off-flavours in food Schlichtherle-Cerny, H
2004
37 5 p. 583-
1 p.
artikel
13 Texture in food. Volume 1: Semi-solid foods Guggisberg, D
2004
37 5 p. 581-582
2 p.
artikel
14 Wet-milling of wheat flour: industrial processes and small-scale test methods Sayaslan, Abdulvahit
2004
37 5 p. 499-515
17 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland