Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Canola Oil Thermal Oxidation During Oven Test and Microwave Heating Vieira, Thais M.F.S.
2001
34 4 p. 215-221
7 p.
artikel
2 Foaming Properties of Potato Raw Proteins and Isolated Fractions Ralet, Marie-Christine
2001
34 4 p. 266-269
4 p.
artikel
3 Glass Transitions and State Diagram for Freeze-dried Pineapple Telis, V.R.N.
2001
34 4 p. 199-205
7 p.
artikel
4 Influences of Fat, Thickener and Emulsifier Contents on Salad Dressing: Static and Dynamic Sensory and Rheological Analyses Wendin, Karin
2001
34 4 p. 222-233
12 p.
artikel
5 Meetings, Exhibitions 2001
34 4 p. 270-272
3 p.
artikel
6 Oxidation of Linoleic Acid and Methyl Linoleate Mixed with Saturated Fatty Acid or its Methyl Ester Ishido, Eiichiro
2001
34 4 p. 234-238
5 p.
artikel
7 Properties of Kefir made in Scotland and Poland using Bovine, Caprine and Ovine Milk with Different Starter Cultures Wszolek, M.
2001
34 4 p. 251-261
11 p.
artikel
8 Quality and Physiological Changes of Film Packaged ‘Malvasio’ Mandarins during Long Term Storage D'Aquino, S.
2001
34 4 p. 206-214
9 p.
artikel
9 Resistance of Immobilized Lactic Acid Bacteria to the Inhibitory Effect of Quaternary Ammonium Sanitizers Trauth, Erika
2001
34 4 p. 239-243
5 p.
artikel
10 The Effect of Glycerol on the Perceived Aroma of a Model Wine and a White Wine Lubbers, Samuel
2001
34 4 p. 262-265
4 p.
artikel
11 Using HS-SPME to Determine the Effects of Reducing Insoluble Solids on Aromatic Composition of Orange Juice Jordan, M.J.
2001
34 4 p. 244-250
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland