Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Changes Associated with Post-harvest Ageing in Almond Seeds
Zacheo, G.
2000
33
6
p. 415-423
9 p.
artikel
2
Characterization of Differences in the Formation of Volatiles during Fermentation within Synthetic and Grape Musts by Wild Saccharomyces strains
Ubeda, Juan
2000
33
6
p. 408-414
7 p.
artikel
3
Degradation of Flavonoid Glycosides and Aglycones During in vitro Fermentation with Human Faecal Flora
Justesen, Ulla
2000
33
6
p. 424-430
7 p.
artikel
4
Editorial
Studer-Rohr, Jrène
2000
33
6
p. 407-
1 p.
artikel
5
Effect of Processing Conditions and Raw Materials on the Properties of Kishk 1. Compositional and Microbiological Qualities
Tamime, A.Y
2000
33
6
p. 444-451
8 p.
artikel
6
Effect of Processing Conditions and Raw Materials on the Properties of Kishk 2. Sensory Profile and Microstructure
Muir, D.D
2000
33
6
p. 452-461
10 p.
artikel
7
Meetings, Exhibitions
2000
33
6
p. 462-463
2 p.
artikel
8
Thermoluminescence Analysis for Detection of Irradiated Food—Effects of Dose Rate on the Glow Curves of Quartz
Soika, Christiane
2000
33
6
p. 440-443
4 p.
artikel
9
Thermoluminescence Analysis for Detection of Irradiated Food—Luminescence Characteristics of Minerals for Different Types of Radiation and Radiation Doses
Soika, Christiane
2000
33
6
p. 431-439
9 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland