Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes Associated with Post-harvest Ageing in Almond Seeds Zacheo, G.
2000
33 6 p. 415-423
9 p.
artikel
2 Characterization of Differences in the Formation of Volatiles during Fermentation within Synthetic and Grape Musts by Wild Saccharomyces strains Ubeda, Juan
2000
33 6 p. 408-414
7 p.
artikel
3 Degradation of Flavonoid Glycosides and Aglycones During in vitro Fermentation with Human Faecal Flora Justesen, Ulla
2000
33 6 p. 424-430
7 p.
artikel
4 Editorial Studer-Rohr, Jrène
2000
33 6 p. 407-
1 p.
artikel
5 Effect of Processing Conditions and Raw Materials on the Properties of Kishk 1. Compositional and Microbiological Qualities Tamime, A.Y
2000
33 6 p. 444-451
8 p.
artikel
6 Effect of Processing Conditions and Raw Materials on the Properties of Kishk 2. Sensory Profile and Microstructure Muir, D.D
2000
33 6 p. 452-461
10 p.
artikel
7 Meetings, Exhibitions 2000
33 6 p. 462-463
2 p.
artikel
8 Thermoluminescence Analysis for Detection of Irradiated Food—Effects of Dose Rate on the Glow Curves of Quartz Soika, Christiane
2000
33 6 p. 440-443
4 p.
artikel
9 Thermoluminescence Analysis for Detection of Irradiated Food—Luminescence Characteristics of Minerals for Different Types of Radiation and Radiation Doses Soika, Christiane
2000
33 6 p. 431-439
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland