Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Chemical Methods to the Determination of Egg Yolk Contamination in Commercial Productions of Egg White Compared to Enzymatic Determination Nielsen, Henning
2000
33 2 p. 151-154
4 p.
artikel
2 Book Review Bosset, J.O.
2000
33 2 p. 156-157
2 p.
artikel
3 Dietary fibre and cell-wall polysaccharides in the fruits of Japanese quince (Chaenomeles japonica) Thomas, M
2000
33 2 p. 124-131
8 p.
artikel
4 Editorial Studer-Rohr, Jréne
2000
33 2 p. 71-
1 p.
artikel
5 Hydration Properties of Dietary Fibre and Resistant Starch: a European Collaborative Study Robertson, James A
2000
33 2 p. 72-79
8 p.
artikel
6 Meetings, Exhibitions 2000
33 2 p. 155-156
2 p.
artikel
7 PCR-RFLP Analysis of Mitochondrial DNA: Differentiation of Fish Species Wolf, Christian
2000
33 2 p. 144-150
7 p.
artikel
8 Phenylalanine Ammonia-lyase, Peroxidase, Pyruvic Acid and Total Phenolics Variations in Onion Bulbs During Long-term Storage Benkeblia, N.
2000
33 2 p. 112-116
5 p.
artikel
9 Physicochemical and Nutritional Characteristics of Extruded Flours from Fresh and Hardened Chickpeas (Cicer arietinum L) Milán-Carrillo, J
2000
33 2 p. 117-123
7 p.
artikel
10 Prediction of Sensory Texture of Cooked Potatoes using Uniaxial Compression, Near Infrared Spectroscopy and Low Field1H NMR Spectroscopy Thybo, A.K
2000
33 2 p. 103-111
9 p.
artikel
11 Preservation of South African Steamed Bread Using Hurdle Technology Lombard, G.E.
2000
33 2 p. 138-143
6 p.
artikel
12 Storage Stability of Guava Fruit Bar Prepared Using a New Process Vijayanand, P.
2000
33 2 p. 132-137
6 p.
artikel
13 The Effects of Calcium Chloride and Sucrose Prefreezing Treatments on the Structure of Strawberry Tissues Suutarinen, J.
2000
33 2 p. 89-102
14 p.
artikel
14 Whey Protein-based Microcapsules Prepared by Double Emulsification and Heat Gelation Je Lee, Sung
2000
33 2 p. 80-88
9 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland