Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bulletin 1999
32 1 p. 60-65
6 p.
artikel
2 Heat Transfer During Frying of Potato Slices Sahin, S.
1999
32 1 p. 19-24
6 p.
artikel
3 High Pressure Thawing of Fish (Whiting): Influence of the Process Parameters on Drip Losses Chevalier, Dominique
1999
32 1 p. 25-31
7 p.
artikel
4 Identification of Compounds Contributing to Boiled Potato Off-flavour (‘POF’) Petersen, Mikael Agerlin
1999
32 1 p. 32-40
9 p.
artikel
5 Mechanism and Control of Food Allergy Hayakawa, Kyoko
1999
32 1 p. 1-11
11 p.
artikel
6 Processed Cheese Analogues Incorporating Fat-Substitutes 1. Composition, Microbiological Quality and Flavour Changes During Storage at 5 °C Muir, D.D.
1999
32 1 p. 41-49
9 p.
artikel
7 Processed Cheese Analogues Incorporating Fat-Substitutes 2. Rheology, Sensory Perception of Texture and Microstructure Tamime, A.Y.
1999
32 1 p. 50-59
10 p.
artikel
8 Thermal Processing of Pacific Salmon in Steam/Air and Water-Immersion Still Retorts: Influence of Container Type/Shape on Heating Behavior Ramaswamy, H.S.
1999
32 1 p. 12-18
7 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland