Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aluminium Determination in Bottled Mineral Waters by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry Plessi, Maria

8 1 p. 21-26
artikel
2 Are They Different?
8 1 p. 1-2
artikel
3 Chemical Characterization of Apricot Puree Voi, A.Lo

8 1 p. 78-85
artikel
4 Comparison of Three Methods and Two Cooking Times in the Determination of Total Dietary Fiber Content of Dried Legumes Li, Betty W.

8 1 p. 27-31
artikel
5 Composition of Selected Moroccan Cereals and Legumes: Comparison with the FAO Table for Use in Africa Sika, M.

8 1 p. 62-70
artikel
6 Inositol Phosphate, Calcium, Magnesium, and Zinc Contents of Selected Breakfast Cereals Morris, Eugene R.

8 1 p. 3-11
artikel
7 Red and White Grape Juice Concentrate Component Ranges Haight, K.G

8 1 p. 71-77
artikel
8 Stability of Vitamin A in Fortified Vegetable Oil and Corn Soy Blend Used in Child Feeding Programs in India Atwood, S.J.

8 1 p. 32-44
artikel
9 The Effect of Revised Australian Food Composition Tables on Estimates of Foods and Nutrients Available for National Consumption, 1983-84 Cashel, Karen M.

8 1 p. 45-61
artikel
10 Vitamin C Content in Fruits and Berries Consumed in Finland Hägg, Margareta

8 1 p. 12-20
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland