Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in Physico-Chemical Characteristics between Fruit-Set and Harvest of Kiwifruit Grown in Galicia (Northwestern Spain) Gonzalez Rodriguez, M.V.
1993
6 3 p. 278-284
7 p.
artikel
2 Chemical Composition of Desert Truffles Terfezia claveryi Bokhary, H.A.
1993
6 3 p. 285-293
9 p.
artikel
3 Comparison of Two Methods of Fiber Analysis of 58 Foods Vollendorf, Nicholas W.
1993
6 3 p. 203-214
12 p.
artikel
4 Determination of 25-Hydroxycholecalciferol Content in Egg Yolk by HPLC Mattila, Pirjo
1993
6 3 p. 250-255
6 p.
artikel
5 Dietary Fiber in Mexican Foods Rosado, Jorge L.
1993
6 3 p. 215-222
8 p.
artikel
6 Dietary Intake of Nitrate in India Gundimeda, Usha
1993
6 3 p. 242-249
8 p.
artikel
7 Documentation and the Quality Control for Food Composition Data Stewart, Kent K.
1993
6 3 p. 201-202
2 p.
artikel
8 Food Composition and Endemic Goiter in Akungba and Oke-Agbe of Southwestern Nigeria Akindahunsi, Akintunde A.
1993
6 3 p. 256-267
12 p.
artikel
9 Levels of Lead, Cadmium, Zinc, Copper, Nickel, Chromium, Manganese, and Cobalt in Foods on the Swedish Market, 1983–1990 Jorhem, Lars
1993
6 3 p. 223-241
19 p.
artikel
10 Nutrient Composition and Retention in Browned Ground Beef, Lamb, and Pork Rhee, K.S.
1993
6 3 p. 268-277
10 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland