Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Cadmium levels in food containing crab brown meat: A brief survey from UK retailers Bolam, T.
2016
54 C p. 63-69
7 p.
artikel
2 Contents of issue 2016
54 C p. i-
1 p.
artikel
3 Effect of cultivar and storage temperature on identification and stability of polyphenols in strawberry cloudy juices Teleszko, Mirosława
2016
54 C p. 10-19
10 p.
artikel
4 Esterified sterols and their contribution to the total sterols in edible mushrooms Hammann, Simon
2016
54 C p. 48-54
7 p.
artikel
5 Exposure assessment of arsenic speciation in different rice types depending on the cooking mode Jitaru, Petru
2016
54 C p. 37-47
11 p.
artikel
6 IFC-journal information 2016
54 C p. IFC-
1 p.
artikel
7 Note to authors 2016
54 C p. I-
1 p.
artikel
8 Phenolic composition and antioxidant capacity of bacaba-de-leque (Oenocarpus distichus Mart.) genotypes Carvalho, Ana Vânia
2016
54 C p. 1-9
9 p.
artikel
9 Profile of phenolic compounds in Indonesian rice (Oryza sativa) varieties throughout post-harvest practices Setyaningsih, Widiastuti
2016
54 C p. 55-62
8 p.
artikel
10 Three liquid chromatographic methods for the analysis of aflatoxins in for different corn (Zea mays) matrices Ok, Hyun Ee
2016
54 C p. 20-26
7 p.
artikel
11 Toxic element determination in fish from Paraná River Delta (Argentina) by neutron activation analysis: Tissue distribution and accumulation and health risk assessment by direct consumption Avigliano, Esteban
2016
54 C p. 27-36
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland