Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant activity, quality parameters and mineral content of Portuguese monofloral honeys Alves, Andreia
2013
30 2 p. 130-138
9 p.
artikel
2 Bioactive compounds and antioxidant activity of gamma irradiated sun dried apricots (Prunus armeniaca L.) Hussain, P.R.
2013
30 2 p. 59-66
8 p.
artikel
3 Contents 2013
30 2 p. i-
1 p.
artikel
4 Determination of nitrofuran metabolites in seafood by ultra high performance liquid chromatography coupled to triple quadrupole tandem mass spectrometry Valera-Tarifa, Noelia M.
2013
30 2 p. 86-93
8 p.
artikel
5 Editorial Board 2013
30 2 p. CO2-
1 p.
artikel
6 Effect of dietary supplementation of vitamin E in pigs to prevent the formation of carcinogenic substances in meat products Meineri, Giorgia
2013
30 2 p. 67-72
6 p.
artikel
7 Effects of milling on proximate composition, folic acid, fatty acids and technological properties of rice Monks, Jander Luis Fernandes
2013
30 2 p. 73-79
7 p.
artikel
8 Natural variability in the nutrient composition of California-grown almonds Yada, Sylvia
2013
30 2 p. 80-85
6 p.
artikel
9 Note to authors 2013
30 2 p. I-
1 p.
artikel
10 Nutrient composition of four species of winged termites consumed in western Kenya Kinyuru, John N.
2013
30 2 p. 120-124
5 p.
artikel
11 Optimisation of assay conditions for the determination of antioxidant capacity and polyphenols in cereal food components Ferri, Maura
2013
30 2 p. 94-101
8 p.
artikel
12 Oxalate content of Indian spinach dishes cooked in a wok Ghosh Das, S.
2013
30 2 p. 125-129
5 p.
artikel
13 Seed oil and fatty acid composition in Capsicum spp. Jarret, Robert L.
2013
30 2 p. 102-108
7 p.
artikel
14 Vitamin D levels in fish and shellfish determined by liquid chromatography with ultraviolet detection and mass spectrometry Byrdwell, William C.
2013
30 2 p. 109-119
11 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland