Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An improved HPLC method for simultaneous determination of phenolic compounds, purine alkaloids and theanine in Camellia species Peng, Li
2008
21 7 p. 559-563
5 p.
artikel
2 Application of matrix solid-phase dispersion–HPLC method to determine patulin in apple and apple juice concentrate Wu, Ri-Na
2008
21 7 p. 582-586
5 p.
artikel
3 Aroma volatiles of pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.) Maia, José Guilherme S.
2008
21 7 p. 574-576
3 p.
artikel
4 A survey of acrylamide levels in foods from the Turkish market Ölmez, Hülya
2008
21 7 p. 564-568
5 p.
artikel
5 Calendar 2008
21 7 p. I-
1 p.
artikel
6 Chloropropanols levels in foodstuffs marketed in Hong Kong Chung, Stephen W.C.
2008
21 7 p. 569-573
5 p.
artikel
7 Comparative analysis of nutritional composition between herbicide-tolerant rice with bar gene and its non-transgenic counterpart Xin, Li
2008
21 7 p. 535-539
5 p.
artikel
8 Contents of issue 2008
21 7 p. i-
1 p.
artikel
9 Development and validation of control materials for the measurement of vitamin D3 in selected US foods Phillips, Katherine M.
2008
21 7 p. 527-534
8 p.
artikel
10 Flavanol–anthocyanin pigments in corn: NMR characterisation and presence in different purple corn varieties González-Manzano, Susana
2008
21 7 p. 521-526
6 p.
artikel
11 Identification and estimation of a novel fluorescent compound in nutmeg Chatterjee, Suchandra
2008
21 7 p. 577-581
5 p.
artikel
12 IFC-journal information 2008
21 7 p. IFC-
1 p.
artikel
13 In Memoriam: Professor David A.T. Southgate (30 August 1932–9 May 2008) Paul, Alison
2008
21 7 p. 519-520
2 p.
artikel
14 Levels of major, minor and trace elements in commercially available enset (Ensete ventricosum (Welw.), Cheesman) food products (Kocho and Bulla) in Ethiopia Atlabachew, Minaleshewa
2008
21 7 p. 545-552
8 p.
artikel
15 Note to authors 2008
21 7 p. IBC-
1 p.
artikel
16 Nutritional value of six multi-ingredient sauces from Burkina Faso Avallone, Sylvie
2008
21 7 p. 553-558
6 p.
artikel
17 Study of galactooligosaccharide composition in commercial fermented milks Martínez-Villaluenga, Cristina
2008
21 7 p. 540-544
5 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland