Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of three methods for analyzing dietary fiber in 38 foods Mongeau, R.
1989
2 3 p. 189-199
11 p.
artikel
2 Announcement 1989
2 3 p. 293-
1 p.
artikel
3 Data validation and commercial instrumentation Stewart, Kent K.
1989
2 3 p. 187-188
2 p.
artikel
4 Effects of cooking and canning on the mineral content of selected seafoods Dudek, Janet A.
1989
2 3 p. 273-285
13 p.
artikel
5 Histamine and tyramine in beers: Contents and relationships with other analytical data Izquierdo-Pulido, M.L.
1989
2 3 p. 219-227
9 p.
artikel
6 Histamine and tyramine in natural sparkling wine, vermouth, cider, and vinegar Vidal-Carou, M.C.
1989
2 3 p. 210-218
9 p.
artikel
7 Lipid composition of nigerian Butyrospermum paradoxum Kernel Badifu, G.I.O.
1989
2 3 p. 238-244
7 p.
artikel
8 Problems in estimating amounts of food cholesterol 2. Three methods for self-selected mixed diets Marshall, Mary W.
1989
2 3 p. 228-237
10 p.
artikel
9 Screening of spices commonly marketed in India for natural occurrence of mycrotoxins Saxena, Jyoti
1989
2 3 p. 286-292
7 p.
artikel
10 Sodium and potassium contents of low salt and unsalted foods and their regular equivalents Greenfield, Heather
1989
2 3 p. 245-259
15 p.
artikel
11 The mineral content of commonly consumed Malawian and Papua New Guinean Foods Ferguson, E.L.
1989
2 3 p. 260-272
13 p.
artikel
12 Tocopherol content of selected foods by HPLC/fluorescence quantitation Hogarty, C.J.
1989
2 3 p. 200-209
10 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland