Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant properties of four edible algae harvested in the Noto Peninsula, Japan Kuda, T.
2005
18 7 p. 625-633
9 p.
artikel
2 (+)-Catechin and (−)-epicatechin in Bulgarian fruits Tsanova-Savova, Silvia
2005
18 7 p. 691-698
8 p.
artikel
3 Compositional and nutritional properties of selected newly developed lines of cowpea (Vigna unguiculata L.Walp). Giami, Sunday Y.
2005
18 7 p. 665-673
9 p.
artikel
4 Fatty acid, amino acid and trace mineral analysis of three complementary foods from Jos, Nigeria Bond, Brea
2005
18 7 p. 675-690
16 p.
artikel
5 Fatty acid composition of oil extracted from Nile perch (Lates niloticus) head Turon, Fabrice
2005
18 7 p. 717-722
6 p.
artikel
6 Flavonol content and composition of spring onions grown hydroponically or in potting soil Thompson, L.
2005
18 7 p. 635-645
11 p.
artikel
7 High-performance liquid chromatographic and spectrofluorometric determination of α-tocopherol in a natural plant: Ferula hermonis (Zalooh root) Aoun, Emile
2005
18 7 p. 607-615
9 p.
artikel
8 Nutritional and toxicological evaluation of Saccharomyces cerevisae fermented cassava flour Oboh, G.
2005
18 7 p. 731-738
8 p.
artikel
9 Oxalate content of legumes, nuts, and grain-based flours Chai, Weiwen
2005
18 7 p. 723-729
7 p.
artikel
10 Production process and characterization of the traditional Greek fruit distillate “Koumaro” by aromatic and mineral composition Soufleros, E.H.
2005
18 7 p. 699-716
18 p.
artikel
11 Proximate composition and fatty acid profile of semi confined young capybara (Hydrochoerus hydrochaeris hydrochaeris L. 1766) meat Girardi, Fernanda
2005
18 7 p. 647-654
8 p.
artikel
12 Rapid quantification of iron, copper and zinc in food premixes using energy dispersive X-ray fluorescence Perring, Loïc
2005
18 7 p. 655-663
9 p.
artikel
13 Solid phase extraction—gas-chromatographic method to determine free cholesterol in animal fats Russo, Mario Vincenzo
2005
18 7 p. 617-624
8 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland