Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aluminium migration to orange juice in laminated paperboard packages Rodushkin, Ilia
2005
18 5 p. 365-374
10 p.
artikel
2 Analysis of volatile aroma compounds of fresh chilli (Capsicum annuum) during stages of maturity using solid phase microextraction (SPME) Mazida, M.M.
2005
18 5 p. 427-437
11 p.
artikel
3 A practical, theory-supported approach of linear temperature programmed gas chromatographic retention indices used in the recognition experiments of Hungarian food specialities, called “Hungarics” Korány, Kornél
2005
18 5 p. 345-357
13 p.
artikel
4 Determination of major anthocyanin pigments in Hellenic native grape varieties (Vitis vinifera sp.): association with antiradical activity Kallithraka, Stamatina
2005
18 5 p. 375-386
12 p.
artikel
5 Determination of metals in bottled coconut water using an inductively coupled plasma optical emission spectrometer de Sousa, Rafael A.
2005
18 5 p. 399-408
10 p.
artikel
6 Effect of substrate and harvest on the amino acid profile of Oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) Mendez, L.Ancona
2005
18 5 p. 447-450
4 p.
artikel
7 Fatty acid composition of French butters, with special emphasis on conjugated linoleic acid (CLA) isomers Ledoux, Martial
2005
18 5 p. 409-425
17 p.
artikel
8 FT-IR based methodology for quantitation of total tocopherols, tocotrienols and plastochromanol-8 in vegetable oils Ahmed, M.Khalique
2005
18 5 p. 359-364
6 p.
artikel
9 International inter-laboratory analyses of food folate Puwastien, Prapasri
2005
18 5 p. 387-397
11 p.
artikel
10 Processing of cassava roots to remove cyanogens Cardoso, A.Paula
2005
18 5 p. 451-460
10 p.
artikel
11 Supercritical fluid extraction of volatile components from Bunium persicum Boiss. (black cumin) and Mespilus germanica L. (medlar) seeds Pourmortazavi, Seied Mahdi
2005
18 5 p. 439-446
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland