Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 2005
18 2-3 p. I-
1 p.
artikel
2 Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract Guerra, Nonete Barbosa
2005
18 2-3 p. 193-199
7 p.
artikel
3 A rapid procedure for analysing rice bran tocopherol, tocotrienol and γ-oryzanol contents Chen, M.-H.
2005
18 2-3 p. 139-151
13 p.
artikel
4 Carotene, ascorbic acid and sugar content of vacuum dehydrated ripe mango powders stored in flexible packaging material Hymavathi, T.V.
2005
18 2-3 p. 181-192
12 p.
artikel
5 Changes in fat content of pork and beef after pan-frying under different conditions Clausen, Ina
2005
18 2-3 p. 201-211
11 p.
artikel
6 Direct FAME synthesis for rapid total lipid analysis from fish oil and cod liver oil Indarti, Eti
2005
18 2-3 p. 161-170
10 p.
artikel
7 Editorial Board 2005
18 2-3 p. i-
1 p.
artikel
8 Expression of energy: commentary on the case for net metabolizable energy Warwick, Penelope M.
2005
18 2-3 p. 241-247
7 p.
artikel
9 Nutritional and haemolytic properties of eggplants (Solanum macrocarpon) leaves Oboh, G.
2005
18 2-3 p. 153-160
8 p.
artikel
10 Nutritive composition of a street food ‘doubles’ channa (Cicer arietinum) burger and its components sold in Trinidad, West Indies Badrie, N.
2005
18 2-3 p. 171-179
9 p.
artikel
11 Optimization of the determination of organic acids and sugars in fruit juices by ion-exclusion liquid chromatography Chinnici, Fabio
2005
18 2-3 p. 121-130
10 p.
artikel
12 The partial compositional characteristics of apple juice from 175 apple varieties Eisele, Thomas A.
2005
18 2-3 p. 213-221
9 p.
artikel
13 Use of alpha-tocopherol combined with synergists and compared to other antioxidants on the oxidative stability of sardine skin lipids Vicetti, Rodolfo
2005
18 2-3 p. 131-137
7 p.
artikel
14 Use of the net metabolizable energy values for labeling of infant formulas and foods—potential issues MacLean Jr, W.C.
2005
18 2-3 p. 223-239
17 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland