Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A mathematical approach to comprehensive evaluation of quality in groundnut Misra, J.B
2004
17 1 p. 69-79
11 p.
artikel
2 Existence of stable fibrin-clotting inhibitor in salt-fermented anchovy sauce Kim, Dong Chung
2004
17 1 p. 113-118
6 p.
artikel
3 HPLC determination of sugars in varieties of chestnut fruits from Galicia (Spain) Bernárdez, M.Mı́guez
2004
17 1 p. 63-67
5 p.
artikel
4 Nutrient retention factors of deep-fried milanesas Juárez, M.D.
2004
17 1 p. 119-124
6 p.
artikel
5 Nutritional analysis of the edible pit of Sclerocarya birrea in the Republic of Niger (daniya, Hausa) Glew, R.S.
2004
17 1 p. 99-111
13 p.
artikel
6 Optimization of HPLC quantification of carotenoids in cooked green vegetables—Comparison of analytical and calculated data de Sá, Marcela C.
2004
17 1 p. 37-51
15 p.
artikel
7 The determination of biogenic amines in Turkish red wines Anlı, R.Ertan
2004
17 1 p. 53-62
10 p.
artikel
8 Vitamin B1 profile of the Egyptian core foods and adequacy of intake El-Arab, Ali Ezz
2004
17 1 p. 81-97
17 p.
artikel
9 Vitamin C and flavonoid levels of fruits and vegetables consumed in Hawaii Franke, Adrian A.
2004
17 1 p. 1-35
35 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland