Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Brazilian Food Composition Database: Internet Dissemination and Other Recent DevelopmentsSTUDY REVIEW Menezes, Elizabete W.
2002
15 4 p. 453-464
12 p.
artikel
2 Changes in Nutrient Intake in the Adult Population of the Slovak Republic Babinská, K.
2002
15 4 p. 359-365
7 p.
artikel
3 Cyanogens and Linamarase Activities in Storage Roots of Cassava Plants from Breeding Program Iglesias, Carlos A.
2002
15 4 p. 379-387
9 p.
artikel
4 Data Quality in Sampling, Analysis, and Compilation Southgate, David A.T.
2002
15 4 p. 507-513
7 p.
artikel
5 Derivation of Nutrient Values for FAO Statistical Databases Polacchi, Wanda
2002
15 4 p. 515-522
8 p.
artikel
6 Development of a Multi-nutrient Data Quality Evaluation System Holden, Joanne M.
2002
15 4 p. 339-348
10 p.
artikel
7 Dietary Reference Intakes for the U.S. and Canada: Update on Implications for Nutrient Databases Murphy, Suzanne P.
2002
15 4 p. 411-417
7 p.
artikel
8 Food Composition Databases for Bioactive Food Components Pennington, Jean A.T.
2002
15 4 p. 419-434
16 p.
artikel
9 Food Composition Program of AFROFOODS Schönfeldt, Hettie C.
2002
15 4 p. 473-479
7 p.
artikel
10 Gambian Food Records: a New Framework for Computer Coding Prynne, C.J
2002
15 4 p. 349-357
9 p.
artikel
11 Heme and Nonheme Iron Content of Animal Products Commonly Consumed in Thailand Kongkachuichai, R.
2002
15 4 p. 389-398
10 p.
artikel
12 Impact of a Dynamic Food Supply on Food Composition Databases Gillanders, L.
2002
15 4 p. 523-526
4 p.
artikel
13 Measurement and Characterization of Dietary Starches Rosin, Patricia M.
2002
15 4 p. 367-377
11 p.
artikel
14 Norfoods—Recent Activities Becker, W.
2002
15 4 p. 485-489
5 p.
artikel
15 Online-Publication of the German Food Composition Table “Souci–Fachmann–Kraut“ on the Internet Kirchhoff, Eva
2002
15 4 p. 465-472
8 p.
artikel
16 Quantification of Pantothenic Acid and Folates by Stable Isotope Dilution Assays Rychlik, Michael
2002
15 4 p. 399-409
11 p.
artikel
17 SAMFOODS: Food Composition Activities in South American Countries 1999–2000 de Pablo, Saturnino
2002
15 4 p. 481-484
4 p.
artikel
18 Sampling Plan for the Brazilian TACO Project Galeazzi, Maria Antonia Martins
2002
15 4 p. 499-505
7 p.
artikel
19 Software Management of Documented Food Composition Data Unwin, Ian D.
2002
15 4 p. 491-497
7 p.
artikel
20 The European Nutrient Database (ENDB) for Nutritional Epidemiology Charrondiere, U.R.
2002
15 4 p. 435-451
17 p.
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland