Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Comparison of Selected Rapid Methods for Fat Measurement in Fresh Herring (Clupea harengus) Vogt, Andreas
2002
15 2 p. 205-215
11 p.
artikel
2 Effects of Harvesting Time on Triacylglycerols and Glycerophospholipids of Sea Buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) Berries of Different Origins Yang, Baoru
2002
15 2 p. 143-157
15 p.
artikel
3 Free and Esterified Sterol Composition of Edible Oils and Fats Phillips, Katherine M.
2002
15 2 p. 123-142
20 p.
artikel
4 GC-MS Investigation of the Aroma Compounds of Hungarian Red Paprika (Capsicum annuum) Cultivars Kocsis, Nándor
2002
15 2 p. 195-203
9 p.
artikel
5 Selenium Content of Australian Foods: A Review of Literature Values McNaughton, S.A.
2002
15 2 p. 169-182
14 p.
artikel
6 The Identification of Key Foods for Food Composition Research Haytowitz, D.B.
2002
15 2 p. 183-194
12 p.
artikel
7 Variability in Physico-chemical Properties and Nutrient Composition of Newly Released Ricebean and Fababean Cultivars Saharan, Kamlesh
2002
15 2 p. 159-167
9 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland