Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ANNOUNCEMENT 2001
14 2 p. 233-
1 p.
artikel
2 Carotenoid Content of Selected Indonesian Fruits Setiawan, Budi
2001
14 2 p. 169-176
8 p.
artikel
3 Chemical Characterization of the Fruit of Annona squamosa L. Occurring in the Amazon Andrade, Eloisa Helena A.
2001
14 2 p. 227-232
6 p.
artikel
4 Chemical Composition of Fish Sauces Produced in Southeast and East Asian Countries Park, Jung-Nim
2001
14 2 p. 113-125
13 p.
artikel
5 Chemical Evaluation of Commercial Bottled Drinking Water from Egypt Saleh, Mahmoud A.
2001
14 2 p. 127-152
26 p.
artikel
6 Effect of Processing on Proximate Composition, Antinutritional and Toxic Contents of Kernels from Cucurbitaceae Species Grown in Nigeria Badifu, G.I.O.
2001
14 2 p. 153-161
9 p.
artikel
7 Genistein and Daidzein/Glycitein Content in Tofu Hui, Ed
2001
14 2 p. 199-206
8 p.
artikel
8 The Influence of Factory and Region on the Composition of South African Cheddar and Gouda Cheese Smit, Louwrens E.
2001
14 2 p. 177-198
22 p.
artikel
9 Three-way Principal Component Analysis for the Visualization of Trace Elemental Patterns in Vegetables after Different Cooking Procedures Pravdova, V.
2001
14 2 p. 207-225
19 p.
artikel
10 Vitamin B-6 Content of Spices Leonard, Scott W.
2001
14 2 p. 163-167
5 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland