Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ACKNOWLEDGMENT TO REVIEWERS 1999
12 4 p. 341-342
2 p.
artikel
2 AUTHOR INDEX FOR VOLUME 12 1999
12 4 p. 343-344
2 p.
artikel
3 Comparative Study and Partial Characterization of Azorean Green Tea Polyphenols Baptista, Jose A.B.
1999
12 4 p. 273-287
15 p.
artikel
4 Comparison of Two Fat Extraction Methods in Powdered Infant Milks Albalá-Hurtado, S.
1999
12 4 p. 333-337
5 p.
artikel
5 Evaluation of Clarias Anguillaris Treated with Spice (Piper guineense) for Washed Mince and Kamaboko-Type Product Negbenebor, C.A.
1999
12 4 p. 315-322
8 p.
artikel
6 Evolution of Phenolic Compounds during Wine Fermentation and Post-fermentation: Influence of Grape Temperature Gil-Muñoz, R.
1999
12 4 p. 259-272
14 p.
artikel
7 Food Composition Conferences and Meetings 1999
12 4 p. 339-
1 p.
artikel
8 Incorporation of Trans -Fatty Acids into a Comprehensive Nutrient Database Schakel, Sally F.
1999
12 4 p. 323-331
9 p.
artikel
9 Multielement Determination and Lead Isotope Ratio Measurement in Alcoholic Beverages by High–Resolution Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry Rodushkin, Ilia
1999
12 4 p. 243-257
15 p.
artikel
10 SUBJECT INDEX FOR VOLUME 12 1999
12 4 p. 345-348
4 p.
artikel
11 The Content of Individual Caffeoylquinic Acids in Edible Vegetables De Maria, C.A.B.
1999
12 4 p. 289-292
4 p.
artikel
12 The Non-Starch Polysaccharide Content of Mexican Foods Sánchez-Castillo, Claudia P.
1999
12 4 p. 293-314
22 p.
artikel
13 Units of Measure, Units of Culture Burlingame, Barbara
1999
12 4 p. 241-
1 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland