Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Carotenoid Content of U.S. Foods: An Update of the Database Holden, Joanne M.
1999
12 3 p. 169-196
28 p.
artikel
2 Composition of Hydrolysates from Meat Pinto E Silva, Maria Elisabeth M.
1999
12 3 p. 219-225
7 p.
artikel
3 Differentiation of Soy Sauce by Pattern Recognition Analysis of Mid- and Near-IR Spectra Iizuka, Keiko
1999
12 3 p. 197-209
13 p.
artikel
4 Effect of Household Cooking on the Vitamin D content in Fish, Eggs, and Wild Mushrooms Mattila, Pirjo
1999
12 3 p. 153-160
8 p.
artikel
5 Fatty Acid Composition of Fulani ‘Butter Oil’ Made from Cow's Milk Glew, Robert H.
1999
12 3 p. 235-240
6 p.
artikel
6 Inactivation of Trypsin Inhibitor in Chickpea Márquez, M.C.
1999
12 3 p. 211-217
7 p.
artikel
7 Phytate Degradation During Traditional Cooking: Significance of the Phytic Acid Profile in Cereal-Based Vegetarian Meals Agte, V.V
1999
12 3 p. 161-167
7 p.
artikel
8 Trans -Resveratrol Concentration in Wines Produced in Greece Dourtoglou, Vassilis G.
1999
12 3 p. 227-233
7 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland