Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcement: Third International Food Data Conference—Back to Basics 1999
12 1 p. 83-84
2 p.
artikel
2 Available Carbohydrate and Glycemic Index Combined in New Data Sets for Managing Glycemia and Diabetes Monro, J.A.
1999
12 1 p. 71-82
12 p.
artikel
3 Composition of Medium Volatility (Simultaneous Distillation Extraction—SDE) Aromatic Fraction of Pressed, Uncooked Paste Cheese (Mahón Cheese) Escriche, Isabel
1999
12 1 p. 63-69
7 p.
artikel
4 Determination of Benzoic and Sorbic Acids in Labaneh by High-Performance Liquid Chromatography Mihyar, Ghadeer F.
1999
12 1 p. 53-61
9 p.
artikel
5 Editorial: Rules, Conventions and Recommendations Burlingame, Barbara
1999
12 1 p. 1-
1 p.
artikel
6 Invited Commentary: Codex—Seizing the WTO Challenge Wright, Joan
1999
12 1 p. 5-7
3 p.
artikel
7 Invited Commentary: SI Units for Nutrient Analysis Beare-Rogers, Joyce
1999
12 1 p. 3-4
2 p.
artikel
8 Mineral Profile of Brazilian Cachaças and Other International Spirits Nascimento, Ronaldo F.
1999
12 1 p. 17-25
9 p.
artikel
9 Minerals and Trace Elements in Some Italian Dairy Products Gambelli, L.
1999
12 1 p. 27-35
9 p.
artikel
10 Proximate Composition of Raw and Cooked Thai Freshwater and Marine Fish Puwastien, Prapasri
1999
12 1 p. 9-16
8 p.
artikel
11 Seed Composition of Amazonian Lecythidaceae Species: Part 3 in the Series “Studies of Edible Amazonian Plants” Andrade, Eloisa H.A.
1999
12 1 p. 37-51
15 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland