Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes: People, Circulation, Affiliation, and Scope Burlingame, Barbara
1998
11 2 p. 196-197
2 p.
artikel
2 Chemical Composition and Nutritional Properties of Commercial Products of Mare Milk Powder Marconi, Emanuele
1998
11 2 p. 178-187
10 p.
artikel
3 FAO Food Composition Activities Lupien, John R.
1998
11 2 p. 99-
1 p.
artikel
4 Fatty Acid and Amino Acid Profiles of Selected Peanut Cultivars and Breeding Lines Andersen, Peter C.
1998
11 2 p. 100-111
12 p.
artikel
5 Food Composition Conferences and Meetings 1998
11 2 p. 198-
1 p.
artikel
6 Histamine Quantification in Monterey Sardine Muscle and Canned Products from Northwestern Mexico Pacheco-Aguilar, R.
1998
11 2 p. 188-195
8 p.
artikel
7 NOTICE 1998
11 2 p. iv-
1 p.
artikel
8 TransFatty Acids in Bakery Products from 14 European Countries: the TRANSFAIR Study van Erp-baart, M-A.
1998
11 2 p. 161-169
9 p.
artikel
9 TransFatty Acids in Dairy and Meat Products from 14 European Countries: The TRANSFAIR Study Aro, A.
1998
11 2 p. 150-160
11 p.
artikel
10 TransFatty Acids in Dietary Fats and Oils from 14 European Countries: The TRANSFAIR Study Aro, A.
1998
11 2 p. 137-149
13 p.
artikel
11 TransFatty Acids in Foods in Europe: The TRANSFAIR Study van Poppel, G.
1998
11 2 p. 112-136
25 p.
artikel
12 TransFatty Acids in French Fries, Soups, and Snacks from 14 European Countries: The TRANSFAIR Study Aro, A.
1998
11 2 p. 170-177
8 p.
artikel
13 UNU Food Composition Activities Scrimshaw, Nevin S.
1998
11 2 p. 97-98
2 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland