Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of trace volatiles in food and beverage products involving removal at a mild temperature under vacuum Vercellotti, J.R.
1988
1 3 p. 239-249
11 p.
artikel
2 Carotenoids and retinoids in finnish foods: Ready-to-eat foods Heinonen, Marina
1988
1 3 p. 221-230
10 p.
artikel
3 Food composition and biotechnology Stewart, Kent K.
1988
1 3 p. 207-208
2 p.
artikel
4 Food composition data: A user's perspective Pennington, Jean A.T.
1988
1 3 p. 290-
1 p.
artikel
5 Heavy metals in foods from the Paraíba do Sul River valley, Brazil Maurício, José
1988
1 3 p. 250-258
9 p.
artikel
6 High-performance liquid chromatographic determination of vitamin C in fresh fruits from West Africa Diop, P.A.
1988
1 3 p. 265-269
5 p.
artikel
7 Lithium, boron, and nitrogen in 1-day diet composites and a mixed-diet standard Brian Clarke, W.
1988
1 3 p. 209-220
12 p.
artikel
8 Thiamin content in air-classified Phaseolus vulgaris (Pinto Bean) flour fractions Ott, D.B.
1988
1 3 p. 279-282
4 p.
artikel
9 Trace mineral contents and Fe Zn ratio in goat meat Park, Young W.
1988
1 3 p. 283-289
7 p.
artikel
10 Vitamin B6 and protein content of infant formulas manufactured in the United States Young, E.R.
1988
1 3 p. 259-264
6 p.
artikel
11 Vitamin E content of crude and refined vegetable oils in Southern Brazil Desai, Indrajit D.
1988
1 3 p. 231-238
8 p.
artikel
12 Yields and nutrient composition of the solid and liquid portions of selected canned fruits Augustin, J.
1988
1 3 p. 270-278
9 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland