Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of individual foods for the validation of sugars and starch contents of composited diets Li, Betty W.
1988
1 2 p. 152-158
7 p.
artikel
2 Announcements 1988
1 2 p. 206-
1 p.
artikel
3 Are they different? Stewart, Kent K.
1988
1 2 p. 103-
1 p.
artikel
4 Carotenoids and retinoids in finnish foods: Meat and meat products Ollilainen, Velimatti
1988
1 2 p. 178-188
11 p.
artikel
5 Evaluation of ten digestion methods for use prior to mercury determination Burguera, J.L.
1988
1 2 p. 159-165
7 p.
artikel
6 Methods for determination of vitamin B6foods and other biological materials: A critical review Gregory III, Jesse F.
1988
1 2 p. 105-123
19 p.
artikel
7 Nutrient composition of U.S. and New Zealand lamb Lin, K.C.
1988
1 2 p. 166-177
12 p.
artikel
8 Phytic acid and zinc contents of cereal products: relation to the manufacturing process Le Francois, P.
1988
1 2 p. 146-151
6 p.
artikel
9 Phytic acid and zinc contents of cereal products: Relation to the manufacturing process Le Francois, P.
1988
1 2 p. 139-145
7 p.
artikel
10 Preliminary studies on the phytate content of nigerian foods Harland, B.F.
1988
1 2 p. 202-205
4 p.
artikel
11 Purine content of selected canadian food products Brulé, Danielle
1988
1 2 p. 130-138
9 p.
artikel
12 Stability of tocopherols and tocotrienols during storage of foods Piironen, Vieno
1988
1 2 p. 124-129
6 p.
artikel
13 The effect of packaging on vitamin stability in cereal grain products—A review Ott, D.B.
1988
1 2 p. 189-201
13 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland