Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new opportunity for the field of food composition: From analysis to application Young, Vernon R.
1987
1 1 p. 5-8
4 p.
artikel
2 Dietary fiber and starch in some Southeast Asian fruits Candlish, John K.
1987
1 1 p. 81-84
4 p.
artikel
3 Editorial Board 1987
1 1 p. i-
1 p.
artikel
4 Fat uptake during deep-fat frying of coated and uncoated foods Makinson, J.H.
1987
1 1 p. 93-101
9 p.
artikel
5 Gas-liquid chromatographic determination of fatty acids and sterols of selected Iraqi foods Al-Khatib, Izaldin M.H.
1987
1 1 p. 59-64
6 p.
artikel
6 Guest editorial scrimshaw, Nevin S
1987
1 1 p. 9-10
2 p.
artikel
7 Inorganic nutrient composition of retail beef in the United States Wolf, Wayne R.
1987
1 1 p. 11-17
7 p.
artikel
8 Lipids in raw and cooked beef Slover, Hal T.
1987
1 1 p. 26-37
12 p.
artikel
9 Nitrogen composition of vegetables common to Japan Tokoro, Nagako
1987
1 1 p. 18-25
8 p.
artikel
10 On reasons for a new journal Stewart, Kent K.
1987
1 1 p. 1-2
2 p.
artikel
11 Physicochemical characters and nutrient composition of some improved lines of lentils grown in Pakistan Akmal Khan, M.
1987
1 1 p. 65-70
6 p.
artikel
12 Prepared salads: Aspects of their lipid composition Makinson, J.H.
1987
1 1 p. 85-92
8 p.
artikel
13 Selenium contents of rice grown at various sites in Japan Yoshida, Munehiro
1987
1 1 p. 71-75
5 p.
artikel
14 Stability of tocopherols and tocotrienols in food preparation procedures Piironen, Vieno
1987
1 1 p. 53-58
6 p.
artikel
15 The journal of food composition and analysis Darby, William J.
1987
1 1 p. 3-4
2 p.
artikel
16 The lipid composition of raw and cooked fresh pork Slover, Hal T.
1987
1 1 p. 38-52
15 p.
artikel
17 Thiamine, riboflavin, and ascorbic acid levels in infant formulas manufactured in the United States Martin, J.I.
1987
1 1 p. 76-80
5 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland