Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Acidification properties of lactic acid bacteria in rye sour doughs
Lönner, C
1988
5
1
p. 43-58
16 p.
artikel
2
A comparison of the effects of storage of raw milk at 2°C and 6°C on the yield and quality of Cheddar cheese
Banks, Jean M
1988
5
1
p. 9-16
8 p.
artikel
3
Author index
1988
5
1
p. i-
1 p.
artikel
4
Immunofluorescence detection of mould — An aid to the Howard mould counting technique
Robertson, Alastair
1988
5
1
p. 33-42
10 p.
artikel
5
Inactivation and injury of Listeria monocytogenes as affected by heating and freezing
Golden, David A
1988
5
1
p. 17-23
7 p.
artikel
6
Indirect double sandwich ELISA using monoclonal antibodies for detection of staphylococcal enterotoxins A, B, C1 and D in food samples
Lapeyre, C
1988
5
1
p. 25-31
7 p.
artikel
7
Low dose gamma irradiation effects on Clostridium botulinum inoculated turkey frankfurters containing various sodium chloride levels
Barbut, S
1988
5
1
p. 1-7
7 p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland