Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A direct plate count method for detecting E. coli in frozen food by detecting indole in colonies Hall, L.P.
1985
2 1 p. 31-37
7 p.
artikel
2 Advances in the microbilogy and biochemistry of cheese and fermented milk Robinson, R.K.
1985
2 1 p. 99-100
2 p.
artikel
3 A note on the use of conductimetry in brewery microbiological control Evans, H.A.V.
1985
2 1 p. 19-22
4 p.
artikel
4 Bioluminescence and impedimetric methods for assessing shelf-life of pasteurized milk and cream Phillips, J.D.
1985
2 1 p. 39-51
13 p.
artikel
5 Compartmentalization of lactic acid bacteria and yeasts in the fermentation of brined cucumbers Daeschel, M.A.
1985
2 1 p. 77-84
8 p.
artikel
6 Editorial Kirsop, Brian
1985
2 1 p. 1-
1 p.
artikel
7 Editorial Board 1985
2 1 p. IFC-
1 p.
artikel
8 Effect of sodium metabisulphide on ethanol production in coconut inflorescence sap Samarajeewa, U.
1985
2 1 p. 11-17
7 p.
artikel
9 Effects of sugars in growth media, diluents and enumeration media on survival and recovery of Saccharomyces cerevisiae heated in peach puree Stecchini, M.
1985
2 1 p. 85-95
11 p.
artikel
10 Evaluation of the hygienic efficiency of offal cooling procedures Gill, C.O.
1985
2 1 p. 63-69
7 p.
artikel
11 Impedance microbiology Brooks, John D.
1985
2 1 p. 98-99
2 p.
artikel
12 Lactose hydrolyzing enzymes in Lactobacillus acidophilus strains Fisher, Kathy
1985
2 1 p. 23-29
7 p.
artikel
13 Microbial flora of fresh and smoked fish from Nigerian fresh-water Okafor, Nduka
1985
2 1 p. 71-75
5 p.
artikel
14 Some factors governing the production of patulin in apples Damoglou, Anthony P.
1985
2 1 p. 3-10
8 p.
artikel
15 Testing methods in food microbiology Banks, J.G.
1985
2 1 p. 97-98
2 p.
artikel
16 The effect of guar gum on microbial activity in the human colon Bayliss, Catherine E.
1985
2 1 p. 53-62
10 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland