Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Accuracy of estimates of forthcoming ingestion as a function of menu familiarity and dietary restraint Westerterp-Plantenga, M.S.
1992
18 2 p. 101-109
9 p.
artikel
2 Alan N. Epstein Stellar, Eliot
1992
18 2 p. 89-91
3 p.
artikel
3 Beliefs about the satiating effect of bread with spread varying in macronutrient content de Graaf, Cees
1992
18 2 p. 121-128
8 p.
artikel
4 Effects of intraruminal infusions of sodium salts on selection of hay and concentrate foods by sheep Azahan, E.A.Engku
1992
18 2 p. 143-154
12 p.
artikel
5 Food in China. A cultural and historical inquiry Darby, William J.
1992
18 2 p. 165-
1 p.
artikel
6 Gordon J. Mogenson Stricker, Edward M.
1992
18 2 p. 87-88
2 p.
artikel
7 Human intake and choice of foods at intervals after exercise Verger, P.
1992
18 2 p. 93-99
7 p.
artikel
8 Preferred salt levels and salt taste acuity in human subjects after ingestion of untasted salt Huggins, Robyn L.
1992
18 2 p. 111-119
9 p.
artikel
9 Relationship of satiety to postprandial glycaemic, insulin and cholecystokinin responses Holt, Susanne
1992
18 2 p. 129-141
13 p.
artikel
10 Sensory science theory and applications in foods Frank, Robert A.
1992
18 2 p. 165-166
2 p.
artikel
11 Variety seeking in the consumption of spread and cheese van Trijp, Hans C.M.
1992
18 2 p. 155-164
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland